Meer resultaten voor chinese massage aan huis

   
chinese massage aan huis
 
Cursus Eigen Massagesalon starten Massagesalon beginnen NHA.
Je geeft klanten een weldadige, heilzame massage en zorgt ervoor dat ze ontspannen weer naar huis gaan. Hoe fijn is het om andere mensen te helpen ontspannen en bij te dragen aan hun gezondheid? Kunst van het masseren. Met de cursus Eigen Massagesalon Starten leer je thuis en in de praktijk de kunst van het masseren met heldere teksten en duidelijke fotos. De module is ook voorzien van acht instructiefilms. Op deze manier maak je in hoog tempo vorderingen en heb je het masseren snel in de vingers. Wereldwijd bestaan er verschillende soorten massagetechnieken. In de cursus Eigen Massagesalon Starten leer je een combinatie van klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten.
krediet
Massagesalon Westerlo My Time My Time.
Volgens de Chinese geneeskunst is dit het netwerk van energiebanen met punten die elk hun eigen werking hebben. Sommige punten zijn gericht op onze organen, andere op de energie. Veel fysieke en emotionele klachten komen voort uit geblokkeerde, gestagneerde of verkeerd stromende energiebanen. In ons massagesalon wordt op de meridianen gewerkt zoals bij acupunctuur maar dan met druk of massage. Op die manier krijgt u weer meer energie en worden klachten verholpen. Tijdens een laagdrempelige massage in onze zaak My Time nabij Westerlo worden de drukpunten ter hoogte van het gelaat, het hoofd, de nek en schouders aangepakt. Met deze aanpak voelt iedereen de nodige verlichting en voelt u het effect op klachten als.: Een massage van dertig minuten kost 30 euro. Wij breiden ons aanbod van TCM binnenkort nog uit. Pak uw klachten doeltreffend aan en bel ons voor een zalige massage of contacteer ons via het contactformulier. Pedicure aan huis.
alarmsysteem
Chinese Massage 2dehands.be.
10 januari 2019 1008: Lokeren. Voor alle dames die last hebben van stress, nek of schouder klachten, lage rugpijn, slecht slapen, gebrek aan energie, kortom alle kleine of. 3 januari 2019 0745: Lokeren. Verwen uzelf met een oosterse massage. Het team van Oosterse Massage verzorgt u met de gepaste behandeling. Laat u door ons verwennen met een ontspannende massage in een rustige omg. 27 oktober 2018 0917: Wijnegem. De magie van wellness door middel van massage. Ik ben een professionele, gediplomeerde therapeute. Ik heb opleidingen genoten in Chinese Massage, Lymfedrainage, Sport Tuinamassage en Reiki. 8 oktober 2018 2241: Wezembeek-Oppem. echte chinese massage met helende werking. Geniet van een ECHTE CHINESE MASSAGE, naar keuze zachte of harde massage.
iphone afbetaling
Nee, een happy ending hoort níét bij een Chinese massage De Standaard.
Klanten vragen soms al aan de deur of ze een happy ending kunnen krijgen en zijn dan boos als het niet kan. Iedereen gaat ervan uit dat het gewoon bij een Chinese massage hoort. Maar bij ons krijg je echte, kwalitatieve massages.
aanmelden google
Object moved.
garagepoorten
Massage aan huis massage thuis Vind-een-Massage.be.
Massage aan huis. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking. Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Personen met een visuele beperking. Massage aan huis. Massage in het bedrijf. Massagesalon of groepspraktijk. Bereikbaar met openbaar vervoer.
belastingaangifte
Masseur-vacatures december 2018 Indeed.nl.
You consent to receiving marketing messages from Indeed and may opt from receiving such messages by following the unsubscribe link in our messages, or as detailed in our terms. masseur NGS gecertificeerd. Je bent een gemotiveerde masseur die in staat is om onze gasten met een heerlijk ontspannen gevoel weer naar huis te laten gaan.
Touch of Grace Aziatische relaxmassage voor dames Kortrijk Heule relax massage voor dames.
Heeft u last van pijnlijke spieren die schreeuwen om verlichting? Ontsnapt u ook niet meer aan de chronische stress en de druk om meer en beter te presteren? Touch of Grace heeft de perfecte massage in huis om uzelf en uw lichaam tot rust te laten komen. Kies de massage die u het meest aanspreekt of contacteer mij voor advies zodat ik de behandeling kan aanpassen naar uw wensen. Mijn specialiteit is reflexvoetmassage een woordje uitleg de detox voetmassage verwijdert afvalstoffen en zware metalen uit je lichaam. Een beetje raar om dat via je voet te doen? Eigenlijk niet de zool van de voet is de plaats waar de meeste zenuwbanen samenkomen. De methode is gebaseerd op traditionele Chinese geneeskunde, zoals acupunctuur en reflexologie.
Traditionele Chinese Massage / Gezicht verzorging Amerongen Welzijn Masseurs en Massagesalons Marktplaats.nl.
In Amerongen uw adres voor: Traditionele Chinese Massage NIET erotisch! Wilt U een na een vermoeide werkdag of zomaar eens naar een masseuse om uw vermoeide en verkrampt spieren weer perfect los te krijgen, dan bent u hier aan het goede adres. Ik verzorg bijna gehele lichaamsmassage zoals reeds gezegd: NIET erotisch! of ik masseer de pijnlijke of vermoeide spieren. U kunt bij mij terecht voor een half uur, voor een uur of voor een andere tijd. Examen stress Zit je als tiener of volwassene voor een examen. Heb je hierdoor een beetje stress. Kom dan bij mij voor een heerlijke ontspanningsmassage. Werkgebied Ik werk in Amerongen. Amerongen ligt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug in het midden van het land. Rondom mijn huis zijn voldoende gratis parkeerplekken.

Contacteer ons