Meer resultaten voor chinese massage arnhem

   
chinese massage arnhem
 
chinese massage arnhem - Cursus Klassieke Massage.
In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn. 180 per persoon. In een weekend leer je een Klassieke Massage geven.
chinese massage arnhem - Traditionele Thaise massage.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
Chinese Massage in Arnhem.
Jin Gezondheidscentrum is een nieuwe Chinese Massagesalon in het centrum van Arnhem, gespecialiseerd in Chinese massage maar ook voor diverse gezondheids en schoonheidsbehandelingen kan men meer. Rozentuin Chinese Massage Salon. Tegenwoordig heeft ook Arnhem een Chinese Massagesalon: Rozentuin Massage Gevestigd aan het Nieuwe Plein 25 te Arnhem en uitstekend bereikbaar, zowel een parkeergarage als het meer.
hotel arnhem
TuiNa massage.
Droog Bloed Analyse Levend Bloed Analyse. Praktijkdag LBA Celzouten Fotonentherapie. Basis vakopleiding Chinese geneeskunde. Westerse kruiden volgens de TCM. Primo Herbs Kruiden Patentformules. Movements of the Souls Power of the 5 elements. Polsdiagnose level 1. Tuina massage Basic Relax Belly.
thaise massage arnhem
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
hotel arnhem
Lily Health Massage.
Tuina is een massage die haar basis heeft in de traditionele Chinese geneeswijze. Tuina staat letterlijk voor druk en wrijf. Een massage ontspant uw spieren, verbetert uw bloedcirculatie, de doorstroming van energie in uw lichaam en u verbrandt meer calorieen.
alarmsysteem
Palm Garden Massage in Arnhem Boek een massage.
Selecteer een massagevorm.: Chinese massage Tui na. Hot Stone massage. Lomi Lomi massage. Orang Malu Massage. Zoek op trefwoord.: Palm Garden Massage. Contactpersoon: Mary Pangemanann. 6843 WS Arnhem. Prijslijst: Palm Garden Special 90 min. De Palm Garden Special Een totale ontspannende oliemassage van 90 minuten.
sauna arnhem
Rozentuin Chinese Massage Salon in Arnhem.
Gevestigd aan het Nieuwe Plein 25 te Arnhem en uitstekend bereikbaar, zowel een parkeergarage als het treinstation zijn op loopafstand van het adres. Er worden diverse vormen van Chinese massage aangeboden o.a: Body massage, Hot stone massage, Voet massage en Cupping.
lange termijn spaarrekening
Chinese Massagesalon Zeemeermin in Arnhem centrum.
Behandelingen: Chinese Massage Sport Massage Voetmassage Prijzen vanaf 20 meer. maart 31, 2017. Rozentuin Chinese Massage Salon. Tegenwoordig heeft ook Arnhem een Chinese Massagesalon: Rozentuin Massage Gevestigd aan het Nieuwe Plein 25 te Arnhem en uitstekend bereikbaar, zowel een parkeergarage als het meer.
You Li Chinese Massage Salon Almere Oozo.nl.
De onderneming You Li Chinese Massage Salon is gevestigd op Madernastraat 60 te Almere en is actief in de branche Saunas, solaria, baden e.d. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 71688978 en is gelegen in Muziekwijk Zuid in de gemeente Almere. Bij You Li Chinese Massage Salon is 1 persoon werkzaam.
Chinese Massage Zeemeermin Arnhem De website van zeemeermin-arnhem!
Chinese Massagesalon Zeemeermin Arnhem. Een lange en gestresste werkdag achter de rug? U kunt bij ons altijd terecht voor uiteenlopende massages. Of het nu gaat om een zachte, full-body ontspanningsmassage, een doelgerichte hoofd en schoudermassage of een effectieve, stevige massage om rugklachten te verhelpen.

Contacteer ons