Zoeken naar chinese massage brabant

   
chinese massage brabant
 
chinese massage brabant
chinese massage brabant
chinese massage brabant
HongfahBundadee72 op Honey The Angel Thai Massage. HongfahBundadee72 op Honey The Angel Thai Massage. HongfahBundadee72 op Honey The Angel Thai Massage. HongfahBundadee72 op Honey The Angel Thai Massage. HongfahBundadee72 op Honey The Angel Thai Massage. HongfahBundadee72 op Honey The Angel Thai Massage.
DeLeuksteDeal in Drenthe Tot 90% korting!
3-gangen keuzemenu bij Venezia pizzeria steakhouse. Venezia pizzeria steakhouse. NAAR DE DEAL. Geniet van een klassieke massage 60 min bij Hair Beautysalon Silvia. Hair Beautysalon Silvia. NAAR DE DEAL. Landgoed Tenaxx combi ticket: entree opening Miniatuurpark Dinopark op 6 april.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Chinese massages in de buurt van Kampenhout, Vlaams-Brabant Treatwell.
Eigenares Sara is gespecialiseerd in het geven van Chinese massages. Je kan hier dan ook terecht voor een cupping massage, Tui Na massage en Gua Sha massage. Ze heeft meer dan 6 jaar ervaring en luistert naar jouw wensen en eventuele klachten zodat de massage altijd op maat wordt samengesteld.
van Top tot Teen Tilburg, massage, gelaat en pedicure.
Na het behalen van deze stevige basis ben ik me verder gaan ontwikkelen en heb meerdere cursussen gevolgd in diverse massagevormen en technieken. Zo heb ik bij Zonnevlecht Opleidingen diverse cursussen gevolgd waaronder HSP-massage en voetmassage bij ADHD, de Chinese voetmassage training bij Total Health en de stoelmassage bij Touchpro. Bij Holos in Utrecht heb ik de training Shantala babymassage gevolgd en geef met veel plezier groepslessen in mijn praktijk. Ik vind het prachtig om al die moeders en kindjes te zien stralen! Bij Pedicure Tilburg Opleidingen heb ik het pedicurevak onder de knie gekregen. In 2018 heb ik de driejarige hbo-opleiding tot massagetherapeut bij Anand MassageOpleidingen afgerond, waarmee ik mezelf verder heb verdiept in massage. De ayurvedische massage, energetische massage, chakramassage, holistic pulsing, reiki en meditatie horen tot mijn kunde. Sinds 2004 jaar heb ik een massagepraktijk, gelegen in onze prachtige achtertuin. Ik combineer alle ervaring en technieken die ik de afgelopen jaren heb opgedaan; de behandeling is daarom altijd op jou persoonlijk afgestemd. Naast werken in mijn praktijk geef ik stoelmassages op locatie. Ik ben CRKBO-gecertificeerd docent en geef les bij Anand MassageOpleidingen en doe ik vrijwilligerswerk bij het Inloophuis Midden Brabant.
Massage Schoonheid Wattedoen.be.
Chinese Therapy Massage Wetteren. De term Chinese massage is oorspronkelijk een algemene aanduiding voor verschillende soorten behandelingen zoals Tuina, gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze, Hollistische massage en. Ontspannende massage met aromatherapie. Tijdens deze ontspannende massage maak ik gebruik van etherische olin.
Chinese massage: stress verlichtend en laat uw energie weer stromen.
Een Chinese massage kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een andere behandeling zoals een lichaam of gelaatsverzorging. Zeg vandaag nog neen tegen de stress en vermoeidheid en maak een afspraak voor een verkwikkende Chinese massage of bel voor meer informatie.
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Deze unieke en allesomvattende opleiding werd samengesteld en wordt gedoceerd door Zhong Zhi, erkend therapeut in de Traditionele Chinese Massage en Acupunctuur, en voorzitter van de European Federation of Traditional Chinese Culture. Zo krijg je les van een echte vakspecialist die jouw volledig onderdompelt in de wereld van de traditionele Chinese geneeskunde.
Chinese hoofd, nek en schoudermassage Syntra AB.
Chinese hoofd, nek en schoudermassage is een ontspannende massage die zich vooral richt op klachten die voorkomen ter hoogte van het hoofd, nek en schouders. Vastzittende schouders, een geblokkeerde nek, hoofdpijn, dit zijn allemaal stressverschijnselen die met deze massagevorm aangepakt kunnen worden.

Contacteer ons