Resultaten voor chinese massage breda

   
chinese massage breda
 
Mona Lisa Chinese ontspanningsmassage in Breda.
Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland. chinese massage breda. Listing ID: 12506c2f5117699. Enige andere vermeldingen in Breda die u misschien interesseren. Weiwei Beauty Salon. In het centrum Breda is een nieuwe Chinese Massagesalon geopend onder de naam Weiwei Beauty Salon, gelegen in de Chassé buurt.
top trainingen breda
Chinese Massage in Breda.
In het centrum Breda is een nieuwe Chinese Massagesalon geopend onder de naam Weiwei Beauty Salon, gelegen in de Chassé buurt. U kunt hier van meer. Ying-yang Wei Chinese Massage. Ying-yang Wei is een Massageprakijk voor Medicinale Chinese massage en schoonheidsbehandelingen gevestigd in de Houtmarktpassage te Breda.
thaise massage breda
cursussen_tekst.
Op basis van de klassieke ontwikkelingen uit de geschiedenis van de massage wordt, aan de hand van de anatomie en de fysiologie, een gedegen massagecursus gegeven. Geen overbodige ballast, wel een stuk kennis en vaardigheden. 7 avonden van 1900: tot 2200: uur. Klik hier voor: agenda inschrijven extra cursusinformatie. terug naar boven. In deze cursus leert u hoe je met warme stenen en een fijne massageolie mensen van hun spierklachten af kunt helpen. Zeer ontspannend en niet moeilijk. 2 dagen van 0900: tot 1600.: Klik hier voor: agenda inschrijven extra cursusinformatie. terug naar boven. Aan de hand van de oude Chinese geneeswijze wordt u bijgebracht hoe u met behulp van het duidelijke cursusboek met veel fotos iemand zijn gezondheid kunt verbeteren of consolideren.
fly simulator

Sinds 2 september 2013 geopend in Breda: Saysawang Thaise Massage Wellness De praktijk is gevestigd in een nette woonwijk in Breda, waar een gedeelte meer. Kinnaree Thai Massage. Uitsluitend traditionele Thai massage en alleen op afspraak. Behandelingen: Traditionele Thai massage. Thaise olie massage. Chinese kogelmassage: Deze unieke, van oorsprong uit Tibet meer.
brussels charleroi
chinese massage zoeken Speurders.nl.
Hoi, Wat leuk dat je mijn advertentie bezoekt. Ik geef twee soorten massage: Bij een oliemassage wo. een maand geleden Breda Noord-Brabant. Gediplomeerde sportmasseuse di vrij Heiloo. Za Zo woe do in Eindhoven. Vanaf smiddags tot 1730: ochtend en avond kan ook.
Autolening
Tuina Massage.
Tuina is de benaming voor de therapeutische massage vanuit de Traditionele Chinese geneeswijze. Deze is gericht op de meridianen en drukpunten acupunten genaamddie door heel het lichaam gelokaliseerd zijn. In de Chinese geneeswijze wordt de Tuina gezien als acupunctuur en meridiaanmassage ineen.
garagepoorten
Franchise-keten QoQo Massage komt naar Den Haag.
QoQo Massage, een franchise keten traditionele Chinese massage salons met inmiddels 17 vestigingen in Barendrecht, Breda, Capelle a/d IJssel, Delft, Eindhoven, Gouda s-Hertogenbosch, Hilversum, Rijswijk, Rotterdam en Vlaardingen komt nu ook naar Den Haag. Als professioneel Wellness Center combineert QoQo Massage de traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl.
Acupunctuur HBO Qing-Bai Academie voor Chinese Geneeswijzen.
Op deze site van de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai vindt u een compleet overzicht van de beroepsopleidingen Acupunctuur, Kruidengeneeskunde en Massage, in Amersfoort, Breda, Nijmegen, Amsterdam. Wij bieden u hierbij het programma aan voor het studiejaar 2018-2019. De belangstelling voor de Chinese geneeskunde is de laatste jaren sterk groeiende.
Yin Yang Wei in Breda Massage Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Vraag offerte aan. Informatie over Yin Yang Wei in Breda. Massagesalon met ontspannende massage, traditionele Chinese massage Shiatsu, voetbaden en voetmassage. Yin Yang Wei is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Yin Yang Wei Breda. Onze bezoekers over Yin Yang Wei in Breda.

Contacteer ons