Resultaten voor chinese massage haarlem

   
chinese massage haarlem
 
massage haarlem - Traditionele Thaise massage.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
Shu Xin Chinese Massage in Haarlem.
Aan Aan Massage Haarlem. Aan Aan Massage Haarlem is een een nieuwe Chinese Massagesalon aan de Gedempte Oude Gracht 49. Hier was vroeger July Health Massage gevestigd, eveneens een meer. januari 11, 2012. 7 Reacties op Shu Xin Chinese Massage.
cursus duits haarlem
Vind massage haarlem op Marktplaats.nl.
Bij massagesalon shu xin in haarlem is uw lijf in goede handen. Traditionele chinese massage waarbij via druktechnieken blokkades diep in het lichaam worden weggedrukt. Ook bij meer ontspannen strijkmassage gaat uw energie beter stromen. Stijlvol ingericht pand met meerdere ruimtes.
haarlem thai massage
Axin Chinese Massage Pedicure in Haarlem.
Nieuw geopend in Haarlem vlakbij het winkelcentrum Marsmanplein wijk Oud Schoten en Spaarndam Axin Chinese Massage Pedicure. Heeft u last van hoofd, nek, schouder, rug of elke andere vorm van spierpijn? Probeer dan eens een Chinese massage en u voelt zich weer als herboren.
krediet
Hua Xia Chinese Massage Health Center in Haarlem.
Hua Xia Chinese Massage Health Center is een nieuwe Chinese massagesalon in een gezellige winkelstraat in Haarlem Noord. U kunt hier terecht voor een Traditionele Chinese Massage maar ook voor allerlei Wellnessbehandelingen, voetreflex massages en pedicure behandelingen. De Massagebehandelingen worden hier vakkundig uitgevoerd door vriendelijke dames van Chinees origine.
alarmsysteem
Axin Massage Chinese Massage Pedicure.
Chinese Massage Pedicure. Skip to content. Welkom bij Axin Chinese Massage Pedicure. Ma t/m Zo van 11.00 22.00. wij verwachten u in ons massagesalon. Axin Chinese Massage. 2025 RR Haarlem. Delftwijk wijk Oud Schoten en Spaarndam. Bel ons dan voor een afspraak!
restaurant haarlem
Si-Si chinese massage Si-Si gezondheid sport massage.
Si-Si gezondheid sport massage. Si-Si Gezondheid Sport Massage is het adres in Haarlem om van een tradiotionele chinese massage te genieten. Een team van gekwalificeerde en kundige medewerksters staat voor u klaar voor een gezonde en ontspannende massage. Een bezoek aan Si-Si massagesalon is echt relax en een belevenis die u niet snel zult vergeten.
persoonlijke lening vergelijken
Yang health center Acupunctuur.
Hij heeft TuiNa therapie Chinese massage gestudeerd aan de Chinese Traditional Medicin University te Guangzhou en werd gedoceerd door de beroemde professor J.Q. Sindsdien is hij begonnen met praktijkervaring opdoen op het gebied van acupunctuur en TuiNa therapie. In 2014 heeft hij de opleiding Acupunctuur afgerond aan de TCM University te Amsterdam en zich aangesloten bij Zhong, de beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Vervolgens is hij zijn eigen praktijk, Yang Health Center, voor het eerst begonnen in Almere. Yang is mevrouw Jowie Mo werkzaam in de praktijk met als specialiteit het verlenen van massages. Zij bezit voortreffelijke massagetechnieken waar menig klanten zeer tevreden over zijn. U bent van harte welkom om het zelf te komen ervaren! Zijlweg 109 zw, 2013 DE, Haarlem.
Chinese Massage in Haarlem.
Hua Xia Chinese Massage Health Center is een nieuwe Chinese massagesalon in een gezellige winkelstraat in Haarlem Noord U kunt hier terecht voor een Traditionele Chinese meer. Chinese massagesalon Si Si. Chinese massagesalon Si Si in Haarlem is hét adres om van een traditionele chinese massage te genieten.

Contacteer ons