Op zoek naar chinese massage tilburg?

   
chinese massage tilburg
 
Hanneke: Ik geef massages met een happy end.
In een massagesalon in de stad geef ik massages met een happy end. Lees ook: Anna: Mijn man en ik zijn swingers, maar maakten een grote fout. Ik zag er een verhulde advertentie voor op internet staan en dacht in een opwelling: ik bel! Meer voor de spanning dat ik serieus dacht dat het iets zou worden. Maar toen ik daar op gesprek was bleek dat ik zo aan de slag kon. Diezelfde avond nog! Ik moest wel iets uitdagends aantrekken. Maar mij werd toegezegd dat klanten absoluut niet aan mij zouden zitten. Dat is verboden: wij masseuses raken alleen de mannen aan. Die geven we naast een gewone behandeling ook een erotische massage.
chinees restaurant deurne
Chinese massages in de buurt van Tilburg-Centrum, Tilburg Treatwell.
Laat zien op de kaart. Chinese massage 30 min 1 u. Kort overzicht salongegevens. In de Piushaven in Tilburg vind je massagesalon GRIB-it Pieternel massage. Je kunt hier terecht voor onder andere een ontspanningsmassage, LomiLomi massage, zwangerschapsmassage en anti-stress massage.
Massage Tilburg Tui Na MANA Gezondheidspraktijk en massage Tilburg.
Massage bij Mana Gezondheidspraktijk in Tilburg. Eigenlijk zeg je An Mo Tui Na Massage wat betekent: druk, wrijf, schuiven, kneden. Dit is een klassieke Chinese massage. Tijdens de massage oefen ik door middel van aanraking invloed uit op de aanwezige energie in de persoon.
YuMi Massagesalon staat voor ongedwongen genieten.
Massagesalon Yu Mi staat voor ongedwongen genieten van een erotische lifestyle voor heren, dames en koppeltjes die een buitengewone heerlijke body to body massage met HP wil ondergaan en deze ervaren als een spannende ontspanning van lichaam en geest. Werken bij Yu Mi. Maandag t/m Zaterdag geopend van 1000: 2330: uur. Zondag geopend van 1100: 2330: uur. U kunt om 2300: uur nog bij ons terecht voor een massage van 30 minuten. 5614 HM Eindhoven. Tel: 040 212 56 69. Copyright 2017 Yu Mi Alle rechten voorbehouden. Op de hoogte blijven van onze laatste acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Goedkope massage in Tilburg: Kortingen tot 70% op massages in Tilburg GROUPON.nl. icon-trending icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-half icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-half
Tilburg Massage Kortingsbonnen. Beauty spa 5. Hot Stone Massage 1. Laat jezelf verwennen tijdens een massage van 3 kwartier met een gezichtsbehandeling. Edisonstraat 18, Eindhoven 28.1 km. 4600, from 1999., Step 2 Beauty and Care. Neem die hobbel en pak ontsierende putjes op benen, billen en buik aan met een stevige bindweefselmassage en naar keuze ook een bodywrap. 2 Locations 23.1 km. 5500, from 2999., Rug of benen: anti-cellulite bindweefselmassage 40 minuten. Step 2 Beauty and Care. Geef om je eigen welzijn en kies uit een van de aangeboden massages om tot rust te komen of om pijn te verlichten. Graafsebaan 7A, Rosmalen 24.3 km. 7500, from 2999., 1x massage naar keuze 60 min. Laat jezelf verwennen tijdens een massage van 3 kwartier met een gezichtsbehandeling. Edisonstraat 18, Eindhoven 28.1 km. 4600, from 1999., Hua Xia Medical Center. Pak blokkades in je lichaam aan en laat energie weer op de juiste manier stromen met één of meerdere combinatiebehandelingen. Voorstraat 364, Dordrecht 41.2 km. 5500, from 1999., 1 Chinese ontspanningsmassage en/of acupunctuur sessie.
Acupunctuur, kruidentherapie, tui-na. Praktijk voor Chinese Geneeskunde: Shenmen.
Acupunctuur in Tilburg. Chinese en Japanse Acupunctuur. Tui Na massage. Chinese geneeswijzen kunnen een positief en diepgaand effect hebben op talloze klachten en problemen, fysiek en emotioneel. Het bestaat al zo'n' 4000 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een erkende gezondheidsleer en behandelingsmethode.
Chinese Massage in de buurt van Tilburg-Oud-Noord, Tilburg Treatwell.
Houd mij ingelogd. of maak een nieuwe account aan Aanmelden. Kies datum tijd. Chinese massage in de buurt van Tilburg-Oud-Noord, Tilburg. We hebben geen salons gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Zoek op afstand. Binnen 02, km. Binnen 05, km.
Goedkope massage in Tilburg: Kortingen tot 70% op massages in Tilburg GROUPON.nl.
Tilburg Massage Kortingsbonnen. Beauty spa 26. Cosmetische behandelingen 8. Gezichts huidverzorging 6. Acupunctuur of Chinese massage bij Hua Xia Medical Center in Dordrecht. Pak blokkades in je lichaam aan en laat energie weer op de juiste manier stromen met één of meerdere combinatiebehandelingen.
Hartelijk Welkom: Acupunctuur Praktijk Tilburg.
10 Redenen waarom cupping goed voor je is! Wat zijn de zuigvlekken op de huid van de atleten in Rio? 18 Tips om te voorkomen dat je slecht slaapt. Het traumatische ongeluk van mijn zoon op de kartbaan in Tilburg.

Contacteer ons