Meer resultaten voor chinese massage tilburg

   
chinese massage tilburg
 
Object moved.
weddings
Hartelijk Welkom: Acupunctuur Praktijk Tilburg.
10 Redenen waarom cupping goed voor je is! Wat zijn de zuigvlekken op de huid van de atleten in Rio? 18 Tips om te voorkomen dat je slecht slaapt. Het traumatische ongeluk van mijn zoon op de kartbaan in Tilburg.
krediet
Chinese Massage in Tilburg.
Nieuw geopend: Yiliu Massage in Tilburg aan de Spoorlaan. U kunt hier terecht voor een Traditionele Chinese massage vanaf 40 voor een uur. De massagesalon meer. Zo op het oog lijkt dit niet echt een Chinese Massagesalon, maar meer een Chinese kruidenwinkel.
hoeveel kan ik lenen persoonlijke lening
QoQo Massage Welkom.
Boek nu online. Als professioneel Wellness Center combineert QoQo Massage Clinics de traditionele Chinese therapie├źn met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Ons professionele team helpt niet alleen bij het verbeteren van de fysieke conditie van onze bezoekers, maar ook van hun mentale staat.
action
Massage gilze, rijen, chaam, tilburgBredaThaise, oliemassagestressvoetmassagemassage, therapie Home.
Hartelijk welkom op de website van Yin Die. Als u op zoek bent naar een Thaise traditionele of een traditionele olie massage zoals in Thailand, bent u hier aan het juiste adres. De Thaise massage is een mengeling van acupressuur, lichte yoga en passieve rek en strekoefeningen.
garage
CHINESE ONTSPANNINGSMASSAGE Top Life.
Chinese Ontspanningsmassage is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde en werkt op 3 verschillende niveaus. De bloedcirculatie, het lymfevaten stelsel, maar ook op het even zo belangrijke energetische meridianenstelsel met de acupunctuurpunten. Er wordt gemasseerd op fysiek en energetisch niveau waardoor de massage een diepere werking heeft. Bel voor een afspraak: 0165 571018. Praktijk adres: Groeseindstraat 91, Tilburg.
Tuina Massage.
contra indicatie: direct na de maaltijd, koorts, huidziekte infectieziekte, bij hartafwijkingen, trombose, spataderen aangepaste massage, tumoren. De behandeling wordt nu vergoed bij zorgverzekeraars. behandeling /consult 70., Wil je weten wat een tuinabehandeling voor je kan betekenen maak dan een afspraak. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hieronder zie je de aankomende activiteiten. Wil je meedoen? Meld je dan aan op info@neitan.nl. kruidenwandelingen volgens de 5 elementen. Start: nieuwe data voor het nieuwe jaar volgen. Locatie: Ut Rooie Bietjetuinderij., kookles voor meer energieqi. Datum: nieuwe data volgen. Locatie: wijkgebouw de Nieuwe stede, tilburg. Kosten: 45, per losse les incl. ingredi├źnten theorie en btw. Qigonglessen reeshof tilburg Chinese bewegingsleer.

Thaise massagepraktijk aan de Postelse Hoeflaan in Tilburg West. Men kan hier uitsluitend terecht voor serieuze Traditionele Thaise Massages. Behandelingen vanaf 4250, per uur. Siri Thaise Massage. Thaise massagepraktijk aan huis, de masseuse Siriwadee komt oorspronkelijk uit Thailand, vriendelijke dame en ze spreekt redelijk goed Nederlands. De massageruimte bevindt zich boven in meer. Baan Duang Keaw Massage. Baan Duang Keaw is thuis op het gebied van traditionele thaise massages die een zeer rustgevende werking hebben op het menselijk lichaam. Kortom heeft u meer. Niet van toepassing. Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland.
Yiliu Massage in Tilburg Traditionele Chinese massage.
1000: 2100: uur. Nieuw geopend: Yiliu Massage in Tilburg aan de Spoorlaan. U kunt hier terecht voor een Traditionele Chinese massage vanaf 40 voor een uur. De massagesalon is elke dag geopend van 1000: 2100: uur. Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland.

Contacteer ons