Op zoek naar massage groningen?

   
massage groningen
 
massage groningen
massage groningen
massage groningen
Massage Groningen Massagesalon, Ontspanningsmassage De Telefoongids.
Massage in Groningen. Massage in Groningen. Lichtboei 124, 9732JG, Groningen. Shiatsu Ryoho is gebaseerd op de Namikoshi Shiatsu en deze is net als de traditionele Chinese geneeskunstTCM gericht op de energiestroming door Lees meer. https//www.detelefoongids.nl/titia-baalman/18645933/5-1/sn18645933: 050-5415566 Toon nummer Website Plan route.
seo sea
Shiatsu Massage met Body Coaching voor échte ontspanning.
Tijdens B ody Coaching maak ik gebruik van allerlei vormen van massage: Shiatsu, Stres Release Massage, Energetische Massage, EnergyHealing, Metamorfose Massage, Thaise Voetmassage. Elke keer voel ik wat jouw Hogere Zelf aangeeft wat jij nodig hebt. Het kunnen ook combinaties van de bovengenoemde massage vormen zijn.
persoonlijke lening
Ayurvedische Massage Zijn in Yoga Groningen Hatha Yoga.
L ocatie Zijn in Yoga Groningen. Ayurveda betekent letterlijk levenskennis. Het is een eeuwenoude gezondheidsleer die uitgaat van de gezonde mens met een lichaam dat natuurlijk en evenwichtig functioneert. In de ayurveda ligt dan ook meer nadruk op het voorkomen van klachten dan deze te genezen. Massage is een belangrijk onderdeel van de ayurveda. De massage vindt plaats op een mat op de grond voor een maximale lichamelijke ontspanning.
lichaamsgerichte therapie groningen
Vind groningen massage op Marktplaats.nl.
Deze luxe en zeer stevige massagetafel is voorzien van een praktisch uitklap systeem en staat binnen enkele seconden! De goed doordachte massagetafel beidt ongeëvenaarde stabiliteit, veiligheid en lig comfort. De massagetafel wordt geleverd inclusief handige draagtas voor vervoer. Advertenties gerelateerd aan groningen massage.
lening
Massage, Wellness, Sauna-vacatures in Groningen provincie december 2017 Indeed.nl.
Geen marketingactiviteiten ontplooit tijdens je massage met de cliënt van de massage community. Vanuit Stichting Massage Community zijn we opzoek naar 8. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Stichting Massage Community Vacatures in Groningen. Bare and Beautiful Schildersbuurt.
garagepoorten
Massagepraktijk Hilde de Grooth biedt professionele shiatsutherapie in groningen Massage de Grooth.
Het is handig om makkelijk zittende kleding aan te doen of mee te nemen. Om een beter beeld van u te krijgen en waar we de aandacht op zullen richten, zal ik u de eerste keer een aantal vragen stellen.
Ontspanningsmassage Groningen MuscleMove Fysiotherapie Beweging.
De massage kan geboekt worden voor 30 of 60 minuten. Wat zijn de kosten? Een ontspanningsmassage van 30 minuten kost 25, en van 60 minuten kost 45. Voor overige tarieven kijk bij over ons. Maak direct een afspraak. Maandag: 08.30 18.00uur. Dinsdag: 08.30 14.30uur/18.30 21.30uur trainingen. Woensdag: 17.00 21.30uur. Donderdag: 08.30 17.30uur/18.30 21.30uur trainingen. Vrijdag: 08.30 18.00uur. Maak direct een afspraak. 9725 HA Groningen.
Massage Groningen: Anton Ontspanningsmassage!
Programmas en kosten. Massage Groningen Anton Ontspanningsmassage! Ontspannende massage met liefdevolle aandacht. Ben je op zoek naar een ontspanningsmassage in Groningen? Maakt direct een kennismakingsafspraak bij Anton Ontspanningsmassage. Op de contactpagina vind je mijn contactgegevens. Een ontspanningsmoment is voor ons allen belangrijk.,
MassageKracht Massage Groningen Haren Marije Scheffer Massagekracht.
Ik woon met mijn vriend en twee zoons in Haren, aan de rand met Groningen in een prachtig landelijk stukje tussen stad en dorp. In mijn werkende leven ben ik vooral op kantoor actief geweest, eerst bij UWV en daarna in de GGZ in uitvoerende en beleidsvormende functies. Ik had het naar mijn zin, maar ik volgde niet mijn passie. Tijdens mijn zwangerschappen en met de komst van onze knullen, kwam mijn werkende leven een tijdlang tot stilstand. In deze periode kwam mijn verlangen. meer mijn eigen weg te gaan volgen, sterk boven. In 2007 kwam ik in Thailand voor het eerst in aanraking met massage bij een vijfdaagse cursus voetmassage in Bangkok.

Contacteer ons