Resultaten voor wat is een holistische massage

   
wat is een holistische massage
 
Waarom een holistische massage bijdraagt aan geluk.
Het benadert de mens in zn geheel, zoals de Griekse term holos aangeeft. Wat is een holistische massagetherapie en waarom voel je je er happier door? Wat is een holistische massage? Dit is een complete ofwel integrale lichaamsmassage gebaseerd op het holisme.
SEO Zoekmachine Optimalisatie
Wat is holistische massage?
Het uiteindelijke en waardevolle doel is het komen tot meer inzicht en bewustwording; vertrouwd raken met de signalen van uw lichaam. Slechts één persoon kan ontdekken wat zijn lichaam hem vertelt en dat bent u zelf. Het op zoek gaan naar oorzaken en het oplossen van oud zeer geeft ruimte voor nieuwe energie. Holistische massage levert een goede bijdrage aan bewustwording en daardoor neemt u zelf de verantwoordelijkheid voor uw helingsproces.
Lening berekenen
Holistische massage: MassageKeuze.
Home Massages Holistische massage. Holistische komt van het Griekse woord holos, wat volkomen betekend. De Holistische massage is een volledige lichaamsmassage, dat een subtiele energie-uitwisseling met zich mee brengt. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning.
backlinks
Wat is holistische massagetherapie Mens-Massage.
Dan gaat massage over in massagetherapie. Holistische massagetherapie is niet primair gericht op ontspanning of om de klacht weg te masseren, maar heeft de intentie om met aandacht te ervaren wat er allemaal gebeurt tijdens een behandeling. Het bewust worden van wat NU is.
samenvoegen leningen
Holistische massage In Praktijk.
Ik ben zo gelukkig dat mijn passie mijn werk is: het in mijn eigen praktijk en op locatie geven van Holistische massages. Ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in het geven van intuïtieve, energetische massages. Dit betekend dat ik niet zo zeer spiergericht masseer, maar mij vooral richt op jouw energie-huishouding. Veel zo niet allesvan wat je meemaakt en ervaart in je leven krijgt een plekje in je lijf. Hierdoor kunnen er blokkades, pijntjes en lichamelijke klachten ontstaan. Ik voel en neem dat waar tijdens het masseren en kan je dmv mijn aanraking helpen jouw energie weer vrij te laten stromen. Hierdoor voel jij je weer lichter, vrijer, zit je beter in je vel en kun je diepe ontspanning ervaren. Iedere massage is anders, omdat ik me bij iedere massage weer afstem op de persoon die de massage ontvangt.
Holistische Antares Beauty en Wellness Center.
Wat is Hypnose. Angsten en fobieën. stoppen met roken. Een holistische massage is een manuele massage van het volledige lichaam, en combineert een relaxerende en een energetische massage. De holistische massage bekijkt lichaam en geest in hun geheel, en zorgt voor een diepe ontspanning en een nieuwe voorraad energie.
Wat doet een holistische therapeut?
Lees wat een holistische massage therapie inhoudt en met welke klachten ermee verlicht kunnen worden. Wat is holistische therapie? Holistisch komt van het woord Holos dat heel betekent. Bij een holistische massage wordt de mens als uitgangspunt genomen. Holistische massagetherapie is een behandeling die gericht is op bewustwording.
Ik onderging een holistische massage wat is het, en is het iets voor jou?
Ik onderging een holistische massage wat is het, en is het iets voor jou? Ik begon dit jaar goed met een vakantie naar Bali. Daar genoten we van meerdere massages, dus toen ik bij thuiskomt een mailtje in mijn inbox trof met een uitnodiging voor een holistische massage bij Anneke Polak was ik meteen enthousiast!
Holistische lichaamsmassage.
Het is een massage die het hele lichaam en de geest in zijn geheel bekijkt en een relaxerende massage en energetische massage combineert. De massage zorgt voor een diepe ontspanning en een nieuwe voorraad aan energie. Wat is holistische massagetherapie Mens-Massage.

Contacteer ons