Meer resultaten voor thaise massage breda

   
thaise massage breda
 
Narika Thai Massage Breda 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Narika Thai Massage Beoordelingen, Breda. Wat te doen in Breda. Narika Thai Massage. Narika Thai Massage. 4 van 6 Spa en wellness in Breda. Spa's' Spa en wellness. Boschstraat 44, 4811 GH, Breda, Nederland. 31 76 515 0033.
seo & sea
Thaise massage Breda.
Nu ook Amazonian en Oriental massage olie van Purles! Thaise olie massage. Javaanse Lulur body scrub pakking. Lomi Lomi massage. Welkom bij Kinnaree Massage Beauty. Sawasdee Kaa, Welkom! Mijn naam is Aporn Rodkhanmuang, afkomstig uit Thailand en sedert 1998 woon en werkzaam in Breda, Nederland.
TMS
Home.
Een ontspannende voetmassage na het shoppen of een Thaise massage op het einde van een vermoeiende werkdag. Sukho biedt diverse Oosterse massagebehandelingen en ontspannings-arrangementen maar ook een Thaise pedicure of manicure behoort tot de mogelijkheden. Onze massagestudio bevindt zich in het centrum van Breda, recht tegenover Hotel Nassau Breda op 50 meter van de zij-ingang van het winkelcentrum de Barones en vlak bij de parkeergarages.
top trainingen breda
Saysawang Thaise Massage Wellness Een goede massage voor een redelijke prijs.
Bij een hotstone massage wordt je gemasseerd met warme vulkanische stenen. Deze traditionele vorm van Thaise massage maakt gebruik van kruidenstempels waarin 15 verschillende kruiden worden gebruikt. Een bodyscrub is een natuurlijke manier om de huid te laten reinigen en verjongen. 4823 JX Breda.
lenen
Home.
Je kunt bij ons kiezen voor een lekkere oliemassage, waarbij de warme olie en de lange massagebewegingen je lichaam tot diepe rust brengen. Of kies de klassieke Thaise massage: door middel van drukpunten en strekkingen worden je spieren stevig aangepakt. Of ga voor een verkwikkende voetmassage. Volgens de leer van de Reflexologie staan al je organen in een directe verbinding met je voeten. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een heerlijke hotstone massage: de warme basaltstenen en diepe massagebewegingen zorgen voor een zalige ontspanning. We verwelkomen je graag in onze salon. Klik hier voor behandelingen en prijzen. Maandag t/m vrijdag van 1000: tot 2100: uur. Zaterdag en zondag van 11.00 tot 20.00 uur. U kunt altijd binnenlopen, maar wij raden u aan een afspraak te maken. Bel: 076 515 00 33 of email naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Narika Thai Massage, Boschtraat 44 Breda.
opstijgend vocht doe het zelf met roger
Ruennalee Massage Salon Breda.
Er is voldoende parkeergelegenheid en de bushalte is direct voor de deur van Ruen Na Lee. Ruen Na Lee Healt Spa. Nieuwe Ginnekenstraat 25. 4811 NM Breda. Telefoon: 076 53 27 250. Mobiel: 06-117 416 79. BIJ ONS VINDT GEEN EROTISCHE MASSAGE PLAATS.
Taralai Thai Massage ontspanning in Thaise ambiance.
Het is de methode om van je spanningen, stress en angst af te komen. Daarnaast zijn er nog vele andere kwalen om naar de aromatherapeut te gaan. Welkom op de website van Taralai Thai Massage te Oosterhout. Ontspanning in Thaise ambiance.
Massage Breda Massagesalon, Ontspanningsmassage De Telefoongids.
Overal kunt u kiezen voor de klassieke stoelmassage of voetmassage, maar in enkele massagepraktijken kunt u ook gaan voor varianten als de Thaise, Chinese, Shiatsu, hotstone of voetreflexmassage. In de omgeving. Massage in Oosterhout nb. Massage in Etten-Leur. Massage in Tilburg.
Thaise Massage Therapie-Breda-Thaimar.
Thaise Yogamassage op de mat. Traditionele Thaise Massage op de tafel. Visie en missie. THAISE MASSAGE THERAPIE. Praktijk voor Thaise Yoga Massage Therapie in Breda. Thaise Massage Therapie wordt uitgeoefend door een gediplomeerd therapeut in de.: Thaise Yogamassage en. Thaise Acupressuur behandelingen.

Contacteer ons