Op zoek naar holistische massage opleiding?

   
holistische massage opleiding
 
opleiding energetisch therapeut opleiding voetreflexologie energetische massage opleiding.
HBO Massage Therapeut. HBO Energetisch Therapeut. Lomi Lomi Reis. Lomi Lomi reis Spanje. Lomi Lomi massage cursus Curaçao. Contact en bedrijfsgegevens. Sluiten Tel: 073 511 12 29. Holistische massage cursus. Cursus Holistisch Energetische Massage. Cursus Holistisch Energetische Massage. energetische massage opleiding.
opleiding coach
Kleur.
Warning: mysql_fetch_assoc expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/inticura/includes/h.php on line 233. Dieptemassage Relaxatie massage. Verloop van een kleurenanalyse. Inleiding tot de kleurenanalyse met uitleg over de verschillende seizoenstypes en de begrippen; koel/warm, licht/donker, helder/gedempt. Kleurenanalyse van uw haar, huid en ogen.
zaventem airport parking
HOLISTISCH WELLNESS MASSEUR Horizon Massageopleidingen.
We werken daarom altijd vanuit een warm persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Aan de basis van de opleiding Holistisch Wellness Masseur ligt goede vakkennis in de vorm van de modules Klassieke Massage en Haptische Lichaamsmassage. Daarnaast bevat deze jaaropleiding een tal van Holistische Wellness en Energetische Massagetrainingen, waarin er, behalve voor de specifieke massagetechnieken, ook aandacht is voor de interactie met je cliënt in de massage.
leningen
opleidingen ICZO vzw.
Holistische massage in zitpositie. Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van werkstress, RSI en pijnklachten van het hoofd, de nek, schouders, armen, handen en bovenrug. Deze veelzijdige massage kan door de kleding heen worden gegeven. De cursus integratieve stoelmassage bestaat uit 2 aangesloten lesdagen.
secure
Bio Voetreflex, Holistische massage, Japanse Shiatsu, Shiatsu, Tradionele Thaise Massage, Thaise Massage, Seiki, Linda Lauwers.
Voedingsadvies volgens de Oosterse energieprincipes is een basis van deze opleiding. In 2000 trok ze naar Thailand om er de Traditionele Thaise massage te leren in Chang-mai bij Mr. Noi Pongsamart volgens de Wat Po traditie. Vanuit deze achtergrond ontwikkeld ze een holistische intuïtieve massage in combinatie met aromatherapie.
wehkamp
Holistische massage Sonnevelt Opleidingen.
Vaak gebruiken masseurs voor een holistische massage meerdere oliën. Als er maar één olie gebruikt wordt, is dat meestal lavendel, vanwege de ontspannende werking van deze plant. Sonnevelt biedt de opleiding Integrale Lichaamsmassage aan. Wil je een indruk krijgen van de opleiding?
garagepoorten
Metamorfosemassage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Metamorfosemassage is een zachte reflexzonemassage die uitgevoerd wordt op de voeten, de handen en het hoofd. Deze massage maakt contact met de prenatale, embryonale ontwikkeling. Blokkades die ontstaan zijn in deze periode en die een vrije ontwikkeling kunnen belemmeren worden opgeheven. Deze massagevorm wordt vaak toegepast bij ouderen. Het opzet van deze opleiding is dan ook om werknemers of zelfstandigen deze professionele meerwaarde te kunnen aanreiken. Voor wie is deze opleiding bestemd? Deze opleiding is bestemd voor mensen die professioneel bezig houden met massages, zoals.: Verzorgenden in woon en zorgcentra. Mensen die een zelfstandige massagepraktijk hebben. Er is geen voorkennis vereist. Wat doet een voetreflexoloog? De voetreflexoloog ontvangt klanten voor het geven van een voetbehandeling op basis van een holistische methode.
Het Appèl Cursussen.
Ben je reeds zelfstandig therapeute dan kan je je aanbod uitbreiden met deze holistische behandeling. Opleiding tot massagetherapeut / masseur. op vrijdag 16/11 van 18u30 tot 21u30, zaterdag 17/11 van 10u tot 13u, vrijdag 23/11 van 19u tot 21u. Het Appèl, Brusselsestw 544, Mechelen Zemst. Tarief: 195 EUR. Massage is één van de oudste, helende technieken.
Home Yavanna.
Yavanna heeft veel te bieden en heeft als missie mensen hun leven rijker, meer ontspannen, betekenisvoller en meer bewust te maken. Graag stellen we elke maand een thema voor dat je bij jou processen van waarde zou kunnen zijn. Een waaier aan kennis, kunde en mogelijkheden: Yoga, Soundhealing, QiGong, Kristalleggingen, Aromatherapie, Massage, Healings, Fytotherapie, Lichtwerk, Edeelstenen en mineralen, Didgeridoo, Regressie, Muziekbeleving voor kinderen, Stressvrij leven, 5D shifting, Spiritueel krijgerschap.

Contacteer ons